Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2008

Φίλιππος ο 3ος

Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2008
Όταν είπε η Σύλβια να ανοίξουμε ένα blog δεν το πολυπήρα στα σοβαρά. Καλά-καλά μωρέ δεν ήξερα τι είναι το Blog, θα το έπαιρνα και στα σοβαρά; Εγώ ελάχιστα πράγματα ξέρω. Γνωρίζω, λοιπόν, ότι όταν πίνεις καφέ και φουμάρεις δεν κάνεις σοβαρές προτάσεις. Όταν άρχισαν να πετάν οι δυο τους ιδέες πάνω στο τραπέζι, κατάλαβα ότι μάλλον δεν κάνουν πλάκα. Χωρίς να το καταλάβω, βρέθηκα να ανοίγω blog και να γίνομαι και συγγραφέας. Άντε να το κάνω και αυτό.

Αρχικά καλό είναι μου είπαν να συστηθώ στο κοινό μου. Τρομάρα μας, αποκτήσαμε και κοινό. Που μέχρι τώρα στην τριώροφη πολυκατοικία μας μόνο φίλοι και γκομενικά έμπαιναν και έβγαιναν. Καλά στο δικό μου έρχονται και για επαγγελματικούς λόγους, αλλά μην το κάνουμε θέμα.

Το λοιπόν, με λένε Φίλιππο. Είμαι ένα τυπικό παιδί που γεννήθηκε στο Μικροχώρι Αχαΐας. Ωραίο χωριό δεν λέω, αλλά βρε αδερφέ λίγες ευκαιρίες. Γι΄ αυτό με το που τέλειωσα το λύκειο και πέρασα Θεολογία Αθήνας, την έκανα με ελαφρά πηδηματάκια για την πρωτεύουσα. Μην σας τα πολυλογώ, η Θεολογία τέλειωσε, αλλά πού ευκαιρία για δουλειά. Όταν τα έξοδα τρέχουν κάνεις ό,τι δουλειά σου κατέβει. Βρήκα, λοιπόν, μια ωραιότατη δουλειά σε ένα sex shop στην Ομόνοια. Μια χαρά περιβάλλον σας λέω. Και μην ακούτε τα κακά λόγια για τον κόσμο που έρχεται. Πρώτης τάξεως κύριοι και κυρίες. Όλοι του καλού του κόσμου. Γιατί αν και 24 στα 25, μην νομίζετε, έχουν δει εμένα πολλά τα μάτια μου.

Τώρα να μου πείτε με το βασικό μισθό, πώς να τα βγάλεις πέρα; Δεν θέλω να επιβαρύνω και τους δικούς μου βλέπετε. Εεεε τα βράδια, λοιπόν, μιας και τα έχω ελεύθερα κάνω και δεύτερη δουλειά. Είχα δουλέψει ως barman κάτι φεγγάρια, αλλά πολύ δουλειά και τα λεφτά δεν μπορώ να πω ότι με τρέλαιναν. Άσε που πήγαινα την άλλη μέρα στο sex shop σαν το ζαβλακωμένο. Δονητή 18 εκατοστά μου ζήταγαν, 24 εκατοστά τους έδινα. Πίσω δεν ερχόντουσαν για παράπονα, αλλά και πάλι το λάθος είναι λάθος. Χέστε μέσα! Βρήκα, λοιπόν, άλλη δουλειά. Συνοδός ελληνιστί…escort στα αγγλικά. Μην βγάζετε λάθος συμπεράσματα. Μια χαρά δουλειά είναι και αυτή όπως όλες οι άλλες. Άσε που πας, κάνεις τη δουλειά σου και μετά έχεις και χρόνο για ένα ποτό πριν πας για ύπνο.

Αυτά λοιπόν για μένα.

Φαντάζομαι ότι πολλοί θα αναρωτιέστε επίσης γιατί Φίλιππος ο 3ος. Βασικά, ήθελα να δώσω μια φαντεζί νότα στο image μου. Μην ξεχνάτε ότι στη δουλειά μου αυτό που έχει σημασία είναι το πώς πλασάρεσαι. Τελοσπάντων, στη πολυκατοικία εγώ μένω στον 3ο. So simple!

Τι άλλα; Τίποτα! Τα λόγια έτσι κι αλλιώς είναι περιττά. Άντε να δω με τις δυο τρελές πως θα τσουλήσει αυτό.

8 σχόλια:

Σύλβια Τσούμπογλου είπε...

Φίλιππε, εδώ ρε Φίλιππε, στην σκάλα είμαι, έλα γύρισες;
Μπα πως τόσο νωρίς απόψε; Καλά, άσε τα λέμε το πρωί.
Και γω μόλις μπήκα μέσα. ...Μάπα το καρπούζι. Παω για ύπνο, με σακατεψε το δωδεκαποντο.
Την εξωπορτα κλειδωσε.
Καληνύχτα.

monahikoslikos είπε...

Το Λιτσάκι ρε, τι το κάνατε;
Γιατί δεν γράφει έχει πρόβλημα;
Είναι σοβαρό;
Καλές γιορτές και ξέγνοιαστες...

Philip the 3rd είπε...

@Σύλβια: Έλα γύρισα. Δούλευα μέχρι τις 5 το πρωί γαμώ το στανιό μου! Και σου είπε μωρή τρελή, μια χαρά είναι και τα flat παπούτσια. Τι το ήθελες το δωδεκάποντο; Φύγε για ύπνο...θα κλειδώσω εγώ!!

Philip the 3rd είπε...

@Monahikoslikos: Αρχικά καλωσήρθες πρώτε μας αναγνώστη. Κοίτα να δεις που οι τρελές είχαν δίκιο. Θα έχουμε κοινό. Το Λιτσάκι έχω να το δω από χθες που έφυγε για τα Zara. Αν την δω, θα της πω ότι ρώτησες.

mahler76 είπε...

Καλή αρχή και στους 3 σας και καλό κουράγιο. Α,και καλά Χριστούγεννα.

Philip the 3rd είπε...

Καλή μας αρχή φίλε Mahler. Καλό κουράγιο; Ωχ...αυτός κάτι ξέρει! Τι δεν θα βγούμε ζωντανοί από τη διαδικασία;

mahler76 είπε...

αν δεν προσέξετε όχι. 12 μήνες έχω στην πλάτη ξέρω που σου λέω.

HaLiaS είπε...

η αρχή έγινε ήδη.
καλή δύναμη από εμένα
να περνάτε πάντα όμορφα εκεί στο τρίπατο
υ.γ. ιστορικώς ο φίλιππος ο 2ος ήταν ο πατέρας του Μ. Αλεξάνδρου κι αυτός που ενδυνάμωσε την μακεδονική κυριαρχία.
ίσως ο 3ος...να μείνει κι αυτός στην ιστορία